Sterke business to business magazines in de Zaanstreek en de IJmond

Wij hebben veel ervaring in het maken van magazines. De zakenmagazines Zaanbusiness en IJmondiaan worden al jaren door ons uitgegeven en bevatten nieuws, achtergrond- en redactionele artikelen over ondernemers en bedrijven in de regio Zaanstreek en IJmond. Zaanbusiness wordt tien keer per jaar uitgegeven (6 print & 4 digitaal via Instant magazine) en IJmondiaan zes keer (alleen print).

Waarom een magazine?
Ondanks dat online media een sterke positie in de markt inneemt, wint gedrukte media het nog steeds als het aankomt op leesfavorieten. Er gaat natuurlijk niets boven de geur en het geritsel van papier in je handen. Daarnaast is het bewezen dat lezen ontspant. En dat al na vijf minuten. Natuurlijk kunnen wij uw magazine ook in digitale vorm uitgeven. Voor op uw website of intranet bijvoorbeeld.

Platformen
Zaanbusiness en de IJmondiaan zijn de platformen voor ondernemers uit de Zaanstreek en de IJmond. Bestaande uit een magazine, een website, een nieuwsbrief, een golfcompetitie (IJmondiaan) en een actieve ondernemersclub (Zaanbusiness). We willen de ondernemers uit de Zaanstreek en de IJmond een podium bieden om te laten zien dat ze trots kunnen zijn op hun bedrijf.