Creatieve handjes nodig?
Bel: 075 - 642 8114
Ook via Whatsapp bereikbaar: 06 - 14 89 86 68

placeholder-210x250px

IDV-icon-Webdesign-white

header-image-services-webdesign

placeholder-210x250px

IDV-icon-GrafischVormgeven-white

grafisch ontwerp

placeholder-210x250px

IDV-icon-ContentMarketing-white

content marketing

placeholder-210x250px

IDV-icon-OnlineMedia-white

online media

placeholder-210x250px

IDV-icon-HighFive-white

SAMEN SUCCES!

placeholder-210x250px

IDV-icon-Webdesign-white

webdesign

placeholder-210x250px

IDV-icon-GrafischVormgeven-white

grafisch ontwerp

placeholder-210x250px

IDV-icon-ContentMarketing-white

content marketing

placeholder-210x250px

IDV-icon-OnlineMedia-white

online media

idv_responsive-webdesign

IDV-icon-Webdesign

RESPONSIVE WEBDESIGN
EEN GOEDE BALANS TUSSEN GRAFISCHE VORMGEVING & TECHNIEK

Bij webdesign zorgen wij voor een gestructureerde en gebruiksvriendelijke website. We kijken naar wat de klant wenst en hoe hij het liefst navigeert over uw site en daarnaast bouwen wij de site zo, dat uw product en boodschap een maximale impact hebben.
De meeste websites hebben een herkenbare structuur. Links bovenin staat het logo, rechts bovenin het menu, onderin de contactgegevens. Dit heeft uiteraard een reden, want je leest nu eenmaal van links naar rechts, dus is het raadzaam om je naam gelijk zichtbaar te maken. Het liefst met een pakkende pay-off.

Responsive

Of je nu kijkt op je tablet, smartphone of desktop, een website moet overal leesbaar zijn, dit heet responsive webdesign. Ruim 60% van de bezoekers komt tegenwoordig binnen via een telefoon of tablet. En sinds dit jaar heeft Google haar zoekmachines zo aangepast dat websites die niet responsive zijn minder worden geïndexeerd en hierdoor lager in de zoekmachines uitkomen.

Visual design

Een website zegt wie u bent als bedrijf en wat u een (potentiële) klant te bieden heeft. Daarom is het belangrijk om een huisstijl vast te leggen en deze door te voeren in al uw uitingen, waaronder uw website. Het moet één plaatje worden. Eén verhaal. Dat niet alleen functioneel is, maar het liefst ook de bezoeker nieuwsgierig maakt en overtuigd.

IDV-icon-GrafischVormgeven

GRAFISCH ONTWERP
TOE AAN EEN RESTYLING OF EEN CREATIEF DESIGN?

Met beeld wil je communiceren. Je wilt de identiteit van je bedrijf vormgeven en dat overbrengen aan je doelgroep. Door interactie met een specifiek publiek wil je jouw verhaal vertellen en dit onderdeel maken van je corporate identity. Onze vormgevers ontwerpen vanuit eigen fascinatie en inspiratie, met uw bedrijf en uw publiek voor ogen. 

Print

Wij ontwerpen voor offline media. Flyers, brochures, relatiemagazines, huisstijl, en zo verder. On- en offline media gaan volgens ons perfect samen in een goede campagne. Uw bedrijf op een poster in een bushokje of op een billboard langs de weg? Wij hebben het in de vingers.

Online

Voor online maken wij bijvoorbeeld e-nieuwsbrieven, digitale visitekaartjes, email templates en websites. Hierbij houden we rekening met de nieuwste inzichten en de laatste trends. Wist u bijvoorbeeld dat linkbuilding steeds belangrijker wordt in 2016? Al uw online media kunt u hiervoor inzetten en zo uw communicatiemix nog efficiënter maken.

idv-seo-services

IDV-icon-ContentMarketing

CONTENT MARKETING
EEN WOORD ZEGT MEER DAN DUIZEND BEELDEN. HUH?
DIT HEET SEO.

Content marketing is een veel gebruikte term binnen de online wereld. Maar wat is het nou eigenlijk? Drie pijlers vormen de basis van content marketing: content, media en SEO. Het draait er allemaal om uw klanten te begrijpen, hierop in te spelen en deze kennis te vertalen in de juiste tools zoals infographics, video’s en teksten.

Content

Bij content draait het niet alleen om teksten. Natuurlijk, een goed geschreven tekst die inspeelt op de behoeften van de klant en duidelijk antwoord geeft op zijn vraag, is onmisbaar. Maar content is meer. Ook infographics, nieuwsbrieven, blogposts of video’s dragen bij aan het overbrengen van uw boodschap. Een mix van deze pijlers brengt uw website en de interactie met uw doelgroep tot leven. Laat ze uw campagne proeven, horen, zien en voelen.

Media

Onder media valt uw mail, website, social media en advertenties. Allemaal middelen die wij in kunnen zetten om uw concept vorm te geven en uw strategie uit te voeren. En het mooie is: met mail en social media kan uw content bijna kosteloos gevonden, gedeeld en geconsumeerd worden. Maar ook met search engine optimization, oftewel SEO.

SEO

Met SEO kunnen wij de vindbaarheid van uw website vergroten. Uw ranking in zoekmachines zal verbeteren door onder andere het gebruik van keywords en door deze strategisch in te zetten. Daarnaast optimaliseren wij de inhoud en de structuur van uw site en zorgen zo voor de meeste traffic.

featimg-ivana-magazine-2

IDV-icon-OnlineMedia

(ONLINE) MEDIA
EEN GOED MAGAZINE BLIJFT POPULAIR

Wij hebben veel ervaring in het maken van magazines. De zakenmagazines Zaanbusiness en IJmondiaan worden door ons uitgegeven en bevatten nieuws, achtergrond- en redactionele artikelen over ondernemers en bedrijven in de regio Zaanstreek en IJmond. Zaanbusiness wordt tien keer per jaar uitgegeven en IJmondiaan zes keer.

Magazine

Ondanks dat online media een sterke positie in de markt inneemt, wint gedrukte media het nog steeds als het aankomt op leesfavorieten. Er gaat natuurlijk niets boven de geur en het geritsel van papier in je handen. Daarnaast is het bewezen dat lezen ontspant. En dat al na vijf minuten. Natuurlijk kunnen wij uw magazine ook in digitale vorm uitgeven. Voor op uw website of intranet bijvoorbeeld.

SAMEN SUCCES!

Wij hebben samen succes met o.a.:

Wij hebben samen succes met o.a.:

HetIJzerhuis-logo

Actelion-logo

ADK-logo

HP-Valves-logo

IJmondBereikbaar-logo

KIMO-logo

Ivana-logo

NicoPoel-Logo

LouisReyners-logo

OV-IJmond-logo

Veedol-logo

SteelBlue-logo

BEL MIJ TERUG

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Witte Vlinderweg 11
1521 PS Wormerveer

Telefoon: 075 – 642 8114

icoon-whatsapp
Wij zijn ook te bereiken via Whatsapp
06-14 89 86 68
(tussen 09.00 en 17.00 uur)

COPYRIGHT © IN DE VINGERS 2016  |  ssb-erkend-leerbedrijf-logo SBB Erkend Leerbedrijf | Algemene voorwaarden

In de vingers logo